Het spookt in Rome (Rode reeks, #6)

Het spookt in Rome (Rode reeks, #6)

Author: Geronimo Stilton

Format: Hardcover

Pages: 128

ISBN: 9789085923879

Language: Dutch

Publisher: De Wakkere Muis

Release Date: April 13, 2017

Description du Livre

Het gaat niet zo goed met Benjamin op school. Hij heeft een onvoldoende voor geschiedenis en weet niet eens wat de hoofdstad van Italië is. Geronimo wil hem graag een pootje helpen en besluit zijn neefje mee te nemen naar Rome. In die muizenissige stad zijn zoveel prachtige oude gebouwen en overblijfselen te zien, dat het verleden bijna voor je ogen tot leven komt. Op die manier wordt Ben vast een ster in geschiedenis! Maar zodra ze in Rome aankomen, wordt Geronimo ingeschakeld door de KIVD (Knagers Inlichtingen- en Veiligheidsdienst), voor wie hij soms als geheim agent werkt. Er is namelijk iets vreselijks aan de poot: het Colosseum, het beroemdste gebouw van de stad, wordt geteisterd door het spook van een gladiator en nu durft geen enkele toerist er nog naar binnen. Geronimo en Ben gaan tot op de bodem uitzoeken wie of wat er achter het spook schuilgaat. Durf jij het aan om met hen mee te gaan? Ondertussen leer je ook nog eens allerlei mega-interessante weetjes over het oude Rome, en natuurlijk over de gladiatoren!

Commentaires
Alphonse Ratté
Je tiens à vous remercier personnellement pour vos livres exceptionnels. C’est vraiment merveilleux.
Émilie Aucoin
Mes amis sont tellement fous qu’ils ne savent pas comment j’ai tous les ebook de haute qualité qu’ils n’ont pas!
Gradasso Martel
Leur Miracle de Noel était le meilleur livre que j’ai jamais acheter. Leur Miracle de Noel a fait exactement ce que tu as dit qu’il faisait.
Blanchefle Morneau
Enfin, je reçois cet ebook, merci pour tous ces miracles de Noël que je peux obtenir maintenant!
Andrée Bédard
Je vous recommanderai à mes collègues. Leur miracle de Noël est les livres les plus précieux que nous ayons jamais achetés. Je serais perdu sans ça. Je suis complète ment époustouflé.